Historiek


dsc_0264_vierkant_kleinOp 3 januari 1992 is dit kapsalon, Studio M, opgericht als gevolg van mijn passie voor mensen en haren.

Met de nodige inzet en ambitie liet ik de zaak gestaag groeien. Dit leidde tot de uitbreiding van mijn team en vernieuwingswerken in het salon: op 3 januari 2002, de tiende verjaardag van de zaak, kreeg het interieur een compleet nieuw kleedje aangemeten.

Onder mijn deskundige leiding groeide de zaak verder uit: vandaag werken we met vijf personen,  waarvan drie familieleden, die dezelfde passie delen. Samen vormen we een jong, dynamisch en trendy team dat service en een mensgerichte persoonlijke aanpak hoog in het vaandel voert.

Respect en eerbied voor het haar zijn voor ons heel belangrijk, dus geen agressieve aanpak. Door voortdurende bijscholing zijn wij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends en tendenzen. Bovendien staat het gebruik van innoverende producten en technieken garant voor de beste zorg voor uw haar.

Geleid door onze ambitie hebben we op 7 oktober 2013 we een tweede kapsalon geopend in Drongen. Ook daar kan u terecht voor trendy snit en persoonlijke aanpak.

In juli 2016 hebben we het kapsalon in Drongen overgelaten om ons volledig te focussen op onze zaak in Ledeberg met de bedoeling die daar verder uit te bouwen.